Vakantieplanner exporteren naar Excel

In de verlofregistratie is een vakantieplanner opgenomen. Deze wordt automatisch bijgewerkt aan de hand van de verlofkaarten van de werknemers.

Door de vakantieplanner naar Excel te exporteren is het printen een fluitje van een cent.

Werkwijze

• Kies in het menu voor >> Rapportage >> Vakantieplanner
  • Selecteer de gewenste periode, vestigingen, afdelingen ect.

• LET OP: Office 2007 heeft meer kolommen ter beschikking dan Office 2003 en eerdere versies van Excel.
  • Klik rechtsboven op de knop >> Excel

• Geef een bestandnaam op

• Selecteer de gewenste Office versie

vakantieplanner opslaan als Excel 2003